Skriverier

Sjuka barn

Idag är både Julina och Natalie hemma. Julina har åter en gång fått feber och är väldigt hängig. Hon vill helst bara ligga. Natalie däremot är pigg och glad, men lite febrig. Just nu har de ”dispans” och tittar på film, fast det är mitt på dagen.

Jag har försökt skissa på ett sätt att fixa till köket i nya huset så som jag skulle vilja ha det. Vi får se om det finns nån möjlighet, eller om det än en gång blir papperskorgsutfyllnad.

För några dagar sedan satte jag och Nicke oss ner och diskuterade om saker som vi vill förändra i vårt dagliga liv och det kändes som om det verkligen gav mycket! Små saker som tidigare gjort någon av oss irriterade, eller som helt enkelt skapat dålig stämning, kom fram och ska nu förändras. Bara en sån sak som att istället för att stressa med att plocka undan på diskbänken när middagen är klar så att flickorna ska kunna ställa undan sina tallrikar när vi ätit klart, ska vi nu istället förändra så att vi äter först, och sen plockar vi alla tillsammans undan samtidigt. Jag tror att förändringarna kommer att leda till att vi får det trivsammare tillsammans. Jag är glad att vi gjorde det här!

På söndag är det morsdag. Om Julina orkar ska hon få ha konsert här hemma då eftersom hon missade vårkonserten, så lördagen kommer att gå åt till att städa och fixa lite här hemma inför husvisningen som är på antågande. Morsdag sen tänkte vi som sagt fira med konserten och efter det ska jag bjuda mina föräldrar på middag. Jag gissar att jag inte hinner in något under helgen, så jag önskar er alla en skön helg!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!