Skriverier

Min lilla 1-åring

Igår fyllde Moalie, min yngsta prinsessa, 1 år. Jag jobbade, som ni redan vet, på Godbymässan och när jag kom hem hade stackarn 40,2 graders feber. 🙁 Min lilla älskling! Vi får väl se om det är öroninflammation eller 3-dagars feber, för förkyld är hon inte.

Det gick bra på mässan igår, men jag har var TOTALT död när jag kom hem på kvällen! Det är tungt att vara på hugget hela tiden. Mycket kunder, både nya och gamla och mycket ljud eftersom vi stod precis vid scen. Vi får väl se om det kommer mer fok idag, eller om det blir lite lugnare.

Träffade flera kompis som kom och hälsade och även ett och annat gammalt span. 😉

Nu måste jag sminka mig och göra mig i ordning. Går omkring i svarta stay-ups med rött band och karln min håller helt enkelt på att förgås, så jag måste nog ta och klä på mig lite mer. 😀

Önskar er alla en underbar söndag!

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. Ha ha ha…. ”Karln min håller på att förgås” skrattade gott 😀
  Kul att det går bra för dig på mässan!
  Krama om Moalie och gratulera i efterskott och jag hoppas att febern släpper…
  Sköt om dig gumman!

  Kram Anna 🙂

 2. Milla säger:

  Hallå där!!alltså, har ni så där myki snöö!!fusk, ja vill oxå ha=) nåja, kanske det kommer !!det har varit julöppning här i stan i dag, så vi har just varit å försökt få lite julstämning…Å förresten, Grattis till 1 åringen, stackarn som e sjuk!!Massor me kramar till er alla från oss 2!

 3. fnitter
  Du är för rolig…fast din man tycker väl att det är rena tortyren när du retas på det sättet..ler
  Stackars din lilla gumma som hade feber..inget kuligt alls!
  Hoppas hon mår bättre snart.
  Kram Laila

 4. …Fnissar… du är för härlig vännen! Hoppas att Moalie mår bättre idag!

  Kram

 5. Halloj Miinisen!

  Du är för go du..ler…inte nyttigt för karlar att närapå förgås fattar du väl!!

  Passar på att gratulera er lilltjej i efterskott. Tänk att hon redan fyllt 1 år!! Hon vara lldeles ny när vi lärde känna varandra ju.

  Hoppas allt är bra med er alla…och du…snän kan du gärna få behålla på Åland. Jag är såå glad så länge jag kan cykla till jobbet!

  Kramar från Camillerian

 6. Men du hade mer på dig på mässan va.
  Din lilla fresterska;)

 7. Grattis på döselsedagen Moalie i efterskott önskar Elliot med familj.

  Vi firade vår 1-åring i lördags med kalas och han fick smaka tårta för första gången. Han gillade det inte vidare värst alls utan slängde tallrik och allt på golvet. Och återgick till sina älskade Marie-kex.

  Hoppas den lilla skruttan kryar på sig.

  Kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!