Skriverier

Ett extra barn

Igår kväll fick vi vara barnvakt åt Erik. Han sov här och allt har gått bra. Jag var lite orolig för att han kanske skulle sakna mamma och pappa jättemycket eftersom det var första gången han sov borta, men inte då. Antar att allt gick så bra för att han är van att vara med oss. Han har ju träffat oss i princip 3-5 dagar varannan vecka sedan han föddes. Ibland mer. Jag tror han kallar mig ”Mimmi”. 🙂

Orsaken till varför vi hade honom hos oss var för att jag och Nicke gav Eriks mamma i present när hon fyllde år, en barnvakt. Man kommer ju sig sällan för att begära barnvakt annat än när man ska göra nåt speciellt och eftersom hon inte har några släktingar här och dessutom karln som jobbar på sjön varannan vecka, tänkte vi att det skulle bli av att hon verkligen skulle få en natt ledigt om vi gav det i present.

En extra kul grej är att han började gå här hos oss! Han har gått något enstaka steg några veckor nu, men plötsligt igår kväll knallade han iväg över hela vårt kök och efter det gick han 80-90 % av allt han rörde sig. 😀

Annars är allt bara bra här. Det blåser som tusan och Nicke kapar sly i skogen eftersom de kommer och avverkar skogen här nästa vecka. Det var tal om kalhygge, men grannen vår som äger skogen bad att det skulle lämnas 1 träd per 10:e meter så att det inte blir helt tomt för oss. Visst kommer det att kännas konstigt och öppet, men samtidigt är vi glada för det eftersom det kommer att ge oss mer sol, speciellt sommarkvällarna kommer att bli annorlunda. Nu har solen gått ner bakom träden runt 18.30 på somrarna nämligen.

Vi ska på middag ikväll till mina föräldrar och imorgon efter Julinas violin spelande, åker vi och simmar. Dessutom ska jag äntligen få gå på Boxercise igen! En gammal skolkompis ställer upp.

Nä, nu känner jag att någon här vid min sida är stinkedink. Bäst att byta på henne.

Puss på er, alla goa läsare och ha en skön fortsättning på helgen!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!