Sångfågeln

Detta är gammal text, men det är ändå en del av mig och därför har jag valt att spara sidan.

Musiken har alltid varit viktig i mitt liv. I musiken kan jag släppa allt sådant som sparas inom mig, känslor, minnen, allt. Utan musiken blir jag lätt depprimerad och hopplöst grinig och gnällig. Jag har sjungit sen jag var liten, men aldirg på “riktigt”! Jag har sjungit i många körer, men inte för någon sångpedagog. Inte förrän nu. Jag har lärt mig otroligt mycket och ju mer jag sjunger desto djupare känner jag. Jag har sjungit hos Åsa sedan oktober-04.

Lyssna!
Här kan du höra mig sjunga. De två första är från första uppträdandet i feb-05. De två andra är från uppträdandet i maj-05.
Du är aldrig ensam feb-05 (1,91 MB)
Utan dina andetag feb-05 (1,99 MB)

Maj uppträdandet för finsktalande besökare har sämre akustik, men fler sånglektioner bakom.
Du är aldrig ensam maj-05 (1,77 MB) Det hörs en viss skillnad från februari
Fields of gold maj -05 (1,6 MB) Väldigt kort inläran innan uppträdandet. Tja, man är inte musiker förrän man kan rädda ett stort misstag från total katastrof! ;o) Tycker jag klarar det rätt bra.

Den 14 februari ska jag uppträda på vår konsert “Sånger från hjärtat”. När jag anmälde mig inbillade jag mig att jag skulle få sjunga tillsammans med liksinniga…verkligheten blev en annan. Nu har det visat sig att jag sjunger som ensam nybörjare tillsammans med andra som sjungit i ca 3 år!! HJÄLP! Lilla jag och duktiga dom. :S
Uppdaterat!
Nu är konserten avslutad och jag är jätte nöjd! Det finns mycket att förbättra, men jag gjorde ett bra framträdande och jag berörde publiken, vissa till tårar, och det var mitt mål. Jag klarade inte av att stänga av mina känslor när jag såg hur publiken berördes, vilket påverkade min röst negativt, men det är något jag ska jobba på och än en gång, jag är verkligen jätte nöjd med mitt framträdande! Om du har Windows mediaplayer, kan du se här nedan när jag sjunger. Min pappa stod bakom kameran.