Julkalender 2010 - dag för dag

Dag 22 – Det här gör mig förbannad

Jag HATAR svek! Fan vad förbannad sånt gör mig!!

Brustet förtroende, svek, oärlighet, att gå bakom ryggen, att inte stå upp inför sanningen. *ryser* USCH vad sånt gör mig arg!!

Man sviker inte mig. Sån har jag alltid varit. Om någon går bakom min rygg på något sätt, om mitt förtroende för någon trasas sönder, då är det väldigt svårt att få tillbaka mitt förtroende och tillit igen.

Orättvisa gör mig piss förbannad. Blir skogstokig. Varför vet jag inte. Det sitter rotat i ryggraden på mig. Det kan handla om orättvis behandling av en annan människa, orättvisa i världen, orättvis bedömning e.t.c. Har alltid reagerat likadant, ända sedan barnsben.

Och som sagt, detta jävla skitsnack som finns överallt! Vad i hela fridens dagar vinner man på det?! Det kommer ju alltid fram, förr eller senare! Har du något att säga, säg det direkt öga mot öga, annars håll käft!

Men det finns en sak som verkligen gör mig förbannad, riktigt jäkligt förbannad, och det är när man accepterar ett felaktigt behandlande av en annan människa. T.ex. om man tyst står och ser på när en annan människa blir mobbad. Eller om man väljer att blunda och hålla för ögonen när någon annan behandlas orättvist, bara för att man själv inte vågar bli inblandad. Fy fan vilja jävla fega arslen!! Och om Du läser detta, så hoppas jag innerligt att Du känner dig träffad! Att inte våga stå upp när du såg orättvisa, gjorde att du sjönk i mina ögon till samma nivå som den idiot som ”genomförde orättvisan”. Du är svag. Oerhört svag. Din vänskap betackar jag mig från.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!