Julkalender 2010 - dag för dag

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Jag är envis, hårdnackad, långsint och mycket krävande.

Jag är en jävlig ovän. Kan verkligen konsten att se rakt igenom en annan människa som jag ser ner på. Att bara vända människan ryggen och låtsas som det regnar. Jag tror jag gör det för att skydda mig själv, för att se till att minimera riskerna att bli sårad. Jag vet att jag gjort människor illa på det här viset, människor som gjort mig illa först. Tyvärr är jag sån. Om någon gör mig illa, om någon sviker mig, då kan jag bli riktigt kall och jävlig.

Tidigare var jag en person som aldrig kunde ha fel, men det har jag lärt mig bort med idag. Jag kan erkänna att jag har fel, jag erkänner mina misstag och jag är ödmjuk inför mina dåliga sidor.

Det finns mycket att jobba med gällande min personlighet, men så länge jag själv är medveten om dem och försöker förändra mig, är det fel och brister som jag kan stå ut med.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!