Skriverier

Dagsverke

Tack snälla alla, för era fina ord gällande min sång i gårdagens inlägg! Det värmer verkligen djupt i hjärtat!

Idag har jag inte suttit vid pianot eller i toaletten för att spela in sång, nej istället har jag fått hjälp med att rensa i trädgården. Varje liten muskelcell har övergått till att vara hysteriskt protesterande och tjuriga, men fint blir det!

Mamma och min assistent slet med att få bort allt ogräs som fullständigt tagit över i landen, medan pappa byggde nya kragar runt jorden. Jag då? Ja, jag drog lite här och där och fick väl upp lite rötter jag med, i min takt, med mina resurser. Dessutom fick vi alla plantor i jorden som fått vänta i krukor där jag drivit upp dem.

Och kvällsassistenten tog sedan vid där vi slutade och vi fortsatte med några blomland. Jisses vad ogräset har lekt rövare i mina land! Tänk så det blir när man inte hinner med! Än finns mycket kvar, men vi är åtminstone en bit på väg!

Imorgon väntar gymmet som start på dagen. Vi får se hur mycket det knäcker mig efter dagen som varit! Nu kan jag med gott samvete krypa till sängs efter ett gott dagsverke! Stort tack för hjälpen! <3

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Samma jobb gjorde jag på stugan och ännu finns det mycket kvar. Tänkte fortsätta på helgen.
    Trevlig midsommar för dig!

Tack för att du lämnar några ord till mig!