Skriverier

Nu börjar jag om igen

Mycket vatten har flutit under min bro den senaste tiden, eller rättare sagt, många assistenter har passerat genom min dörr.

Min fina assistentann har gått vidare till nya utmaningar och det har inneburit både ett och annat med inhoppare som pusslat ihop mina dagar och fått vardagen att fungera, medan tjänsten varit utlyst. Det ramlade in en del ansökningar och två kändes bara SÅ rätt. Ikväll gjorde jag det svåra, slutgiltiga valet, och nu väntar några veckor till av inhopp innan den nya ordinarie tar över.

Jag tycker jag är rätt bra på rekrytering och har en hel del erfarenhet, men det här valet har varit bland det svåraste jag varit med om. Det säger väl det mesta om den höga kvalitén på de två som var kvar till slut.

Jag är tacksam att jag nu förhoppningvis får landa i vardagen igen, att hitta tillbaka till mig själv där jag inte längre behöver släcka bränder, utan faktiskt kan börja leva igen.

Och jag är oerhört tacksam för de inhoppare som förgyllt den här tiden! Två är extra värda att nämna! M&M, ni två…jag finner inga ord. Wow! Tack, från hjärtat tack!

I fredags var det 3 år sedan assistentann kom in i mitt liv och idag kunde jag då göra det stora valet. Må det föra med sig mycket gott framöver!

Nu ska jag bara vara ett tag. Andas djupt. Landa och jorda mig. Sen börjar jag om. Igen. Med hon nya. Det blir nog bra!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!