Skriverier

Gräsänka

Inatt åkte maken iväg på Stafettkarneval med mellersta dottern. Äldsta dottern åkte iväg idag med sitt gäng. Så inatt har jag haft favvo nattassistenten boende hos mig. Nog har jag det bra ändå när jag kan leva relativt normalt även om hjälpbehovet är stort! På dagen kommer min vanliga assistent och till kvällen/natten byts hon av av natt-assistenten som kommer när maken är på vift.

Jag och assistenten har börjat städa ur husvagnen inför sommarens turné. Längtar efter att få ledigt och kunna fokusera enbart på att bara vara. 🙂 Måste ladda batterierna ordentligt eftersom min käre far, som varit min stora vapendragare sedan vi startade firman, går i pension i höst. Kommer att bli väldigt tomt utan honom, men det ska väl nog gå bra. Han är ju trots allt bara ett telefonsamtal bort.

Måste ju avslutningsvis skryta med tiden för mellerstas lag, 59,40. Tyvärr missade de semifinalen, men oj så duktiga de var och vad Nattis gav allt i sitt heat där de kom 3:a! Storasyster, som är 2 år äldre, sprang för 2 år sedan på 59,39. Ganska häftigt att det bara skiljer en hundradel mellan dem. 🙂

Imorgon springer de båda två och jag kommer att sitta klistrad framför skärmen och be till högre makter att sändningen inte buffrar!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!