Skriverier

Ny assistent!

Yes!! Äntligen kan jag släppa en stor stress som jag burit på en längre tid. Har hittat en ny personlig assistent som känns bra så där nere i maggropen. Hoppas nu det kommer att funka mellan oss och att hon trivs att jobba som assistent, eftersom hon inte har gjort det tidigare.

Imorgon är det ännu en sån där grej när både magen och halsen drar ihop sig till ett uttorkat russin på mig. Socialnämnden står inför att besluta om hur många timmar jag ska få ha assistans. Det känns som om de har hela mitt liv i sina händer och jag kan absolut inte göra något alls för att påverka dem. Usch.

Tjejerna har haft sommarlov nu i en vecka och visst är det tufft att fixa det för mig, men vi tar en dag i taget och lämnar alla måsten i en hög i en mörk garderob. Skulle det komma in en pedant i vårt hus, skulle denne någon förmodligen må rätt illa, men det får vara så nu ett tag. Jag fokuserar på att ge barnen ett sommarlov med en mamma som är närvarande och som inte har superduperjätteont. De första dagarna sov jag en halvtimme på eftermiddagen, men nu har jag trappat ner ytterligare i energiåtgången, så det räcker med att bara ta det lite lugnt istället för att somna som en sten.

På söndag åker vi iväg på semester hela familjen medan mina flyttar in till oss och är djurvakt. Kommer att sakna våra fyrfotingar, speciellt nakenfisen min som är så lyhörd och ligger vid min sida när smärtan övermannar mig.

Ja, sommaren är verkligen här nu och jag ska försöka ta vara på varje minut och lagra det djupt inom mig inför mörkare och kallare dagar i vinter.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!