Inspiration

Konsert i Jomala kyrka

Ikväll har Körgläjde sjungit i Jomala kyrka inför fullsatt publik. Det är inte det allra lättaste att sjunga i en kyrka. Akustiken kastar sig över en från alla håll och kanter. Dessutom startade den här kören från en kurs för sångskraja. Det gör att det blir ännu större att ”stå” med denna kör och dela den enorma känslan av att få ge gåvan till publiken att beröras och dela stunden med oss. Kören har utvecklats så otroligt mycket! Den har vuxit som kör, men även varje individ har blommat ut från en tveksam stam utan knopp till en fullt utvecklad blomma. Helt otroligt! Men så har vi slitit för det oxå. Våra körledare är fantastiska som tror på oss i vått och torrt och som hela tiden pushar oss framåt och får oss att utvecklas i stort och smått.

På en konsert njuter jag till fullo av allt som händer och sker, i varje litet ögonblick. För jag vet att tiden efter blir tuff. Men oavsett hur slut kroppen än blir, är det just musiken och sången jag lever av. Den gör mig hel.

Nu är jag hemma från konserten, lycklig, upprymd och förväntansfull! Jag är så glad att jag har alla dessa människor vid min sida. Jag fick så många kramar idag, av kände och icke-kända människor. Alla med samma budskap; änglar finns! <3

Nu är jag trött, slut och färdig. Musklerna är nästintill i kramp och hela jag skakar. Efter nästa konsert kommer jag att få sjunka ner i en hotellsäng på ISLAND!! PÅ ISLAND!! Wow!

Tack, än en gång, min ängel! Och tack till alla som kom på vår konsert! Innerligt tack!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!