Hälsa och ohälsa

Järninfusion

I fredags fick jag min första järninfusion. Hade ohyggligt ont i huden av kanylen. Eller rättare sagt i bindväven antar jag. Brände som eld under hela tiden och även efteråt. Klarade mig bra utan reaktioner, bara kraftig hjärtklappning och ökat blodtryck. Nu därmot är jag fruktansvärt trött hela dagarna, men har ingen feber, bara förhöjd temp. Den här tröttheten håller på att ta kål på mig. 🙁 Hoppas innerligt att det vänder snart.

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Jag hoppas att det var en engångsföreteelse med biverkningarna!!
  Är det Venofer du får?

  Kramar Annelie

  1. miina säger:

   Annelie, jag vet inte vad jag får. Jag tror det, men ska be att få namnet när jag ringer om en månad. Nu är jag piggare än innan, så det vände bara biverkningarna fick lägga sig. :)*kram*

 2. Tess säger:

  Hej, hittade ditt inlägg via Google och jag hoppas du ser min kommentar. Jag fick 1gr järn infusion i måndags, kände mig oerhört pigg i 12 h prick. Därefter känt mig trött, och idag har jag ont i hela kroppen, som stickningar samt feberkänsla och en enorm trötthet.
  Hur länge håller biverkningarna i sig?

  Tack på förhand!
  Tess

Tack för att du lämnar några ord till mig!