Skriverier

Lycklig

Åh, så lycklig jag är! Läkarbesöken gick jätte bra för oss alla tre. Jag fick förståelse och bra bemötande och önskan om att hjälpa mig på fötter. Så nu får jag betalningsförbindelse för nya SDO-stöd, remiss till Rehab.avd., remiss till fysioterapi och sjukskrivning för att komma på fötter och få en nystart.

Känns så otroligt skönt att ha fått förståelse och att jag verkligen blev tagen på allvar. I väntan på att få komma in till läkaren höll en väns man mig sällskap. Så tack för det, Tomas!

Har varit på jobbet idag och försökt packa fler saker. Det går långsamt, men det går framåt. Mitt i packandet ringde en barndomsvän. Han ville höra hur vi hade det och berätta hur han har det på sin väg ut ur alkoholismen. Tack, Gabbe, för att du ringde! Det värmde väldigt mycket!

Just nu lyser solen utanför mitt fönster. Njuter av värmen och ljuset och inser att det här nog kommer att ordna sig till det bästa på ett eller annat sätt.

Den här dagen har varit speciell för mig. Tack till er som delat den med mig!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!