Hälsa och ohälsa

Kvällsträning

Just nu är jag sjukskriven på halvtid eftersom min kropp blir så slut av mitt arbete att jag inte orkar träna som jag borde. Så, nu kämpar jag stenhårt med att få igång kroppen igen. Jag gör mitt rehabiliteringsprogram må, ons, fre och sö och är nu inne på min andra vecka.

Tänk att så lite kan göra mig så slut och ändå vet jag hur viktigt det är för mig och hur gott det gör min kropp bara jag orkar kämpa. Jag önskar bara att jag skulle slippa trycket i huvudet och snurrigheten efter varje träningspass. 🙁 Nå, jag biter i det sura äpplet och stretar vidare. En dag SKA jag känna skillnad.

Drömmen är att kunna styrketräna i sal, men det hoppet är minimalt enligt rehab. Men jag kan åtminstone drömma…

Nu i säng om jag ska orka upp imorgon.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!