Skriverier

Inför nyår

Så har vi rådjurssteken i marinad inför nyår och resten inhandlat. Barnen är på shoppingresa med mina föräldrar till Uppsala, så jag och maken njuter av stillheten i soffan tillsammans med vovvarna framför tvn.

Nyårsmiddagen ser ut som följer:

Förrätt – tunnbrödsrullader med lax och räkor
Varmrätt – rödvinsmarinerad rådjursstek med vitlökspotatisgratäng (fänkålsgratäng för oss LCHF:are)
Efterrätt – vanlijpannacotta (LCHF anpassad för halva gänget)

Vi ska äta med mina föräldrar som jag hoppas bjuder på en riktigt läckert god sallad.

Nu ska jag bänka mig i soffan igen. Nöjd med dagen som varit. Har hunnit med en hel del och kände ikväll för att ändra layout på hemsidan. Inte helt nöjd med kolumnbredd på bloggen, men det får vara som det är. Orkar inte pilla mer nu.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!