Skriverier

Moalies födelsedag

Moalie hade en önskan till sin födelsedag; att det skulle finnas snö.


Den 9 november kom den första snön, och som den kom sen! Shit vilken storm vi hade!


Men barnen älskade snön och glädjen var total. Skulle det finnas snö även på Moalies födelsedag 10 dagar senare?

Snön försvann några dagar senare, men tack och lov började det snöa på onsdagen, 2 dygn innan Moalies födelsedag och hon fick sin efterlängtade snö. 🙂


Vår älskade lilla trollunge firades på 6-års dagen med kaffe på säng och paketöppnande. När hon kom ur sängen hittade vi 2 blåsor, en på ryggen och en på kinden. Skräckslagna höll vi andan i väntan på fler. Herregud vad knäckta vi hade blivit om det visat sig vara vattkoppor igen! Förra årets pers runt jul räckte bra. Nå, det visade sig att det inte kom fler, men vi höll henne hemma från dagis för säkerhetsskull.


Dagen tillbringades i bebisens tecken. Hon fick en ny baddocka av oss i present och den skulle förstås badas, gosas med, bäddas om, kläs om, matas, bytas blöja på och allt annat som hör dockvärlden till. Vi tog en liten promenad i snön med dockan omlindad i en filt på pulka.


Nu ikväll har vi haft släktkalas/vuxenkalas med marrängtårta. Moalie blåste till sin stora förvåning ut alla ljusen på en gång på tåren och var salig av lycka!

Imorgon är det dags för barnkalas med dagisbarnen. Hela förskolegruppen + 3 andra kommer. Ska bli mysigt för henne. Hon valde själv att bjuda det barn som bjöd alla andra utom mina barn på sitt kalas med kommentaren ”Jag vill inte att hon ska bli lika ledsen som jag blev”. Mitt älskade gull! Hoppas innerligt att det svider i föräldrarna när de inser att deras barn får komma till oss även om våra barn tydligen inte är välkomna dit.

Avslutar med några bilder på kvällens gäster och önskar er alla en fin kväll!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Hej,kom det ej snö före 9 november,som smälte bort sen? För tänkte att det kom före Corinne fyllde år,annats brukar det komma före jag fyller:D Ha en fin kväll! Ska försöka hinna via butiken din imorgon,med pajformen!

Tack för att du lämnar några ord till mig!