Skriverier

Pissig dag

Usch, idag är det en blä-dag.

Kände mig förväntansfull och glad på morgonen, men sen hände något. Vet inte vad. Kände bara hur irritationen tog överhand och allt gick käpp rätt åt…ja, åt fanders. Ogillar verkligen den här dagen, av hela mitt hårda, kalla hjärta!! Usch!

Är det vädret som påverkar? Eller är det konstiga energier i luften? Eller är det helt enkelt bara så att orket tagit slut och humöret är i botten?

Nå, efter dåliga dagar kommer bra dagar. Får fokusera på det istället. En av de få gånger som mindfulness inte fungerar. 🙂 Hellre fokusera på det bra som kommer än det dåliga som är.

Pratade med min läkare på morgonen (öh, kan man kalla någon man träffat en enda gång för sin läkare?!). Bad att få remiss till specialist och pratade lite om hur det är med mig just nu och vilka betalningsförbindelser jag behöver. Han tyckte det var bättre att specialisten skriver alla betalningsförbindelser. När jag frågade om det gick att remittera mig till specialisten blev det förvånande svaret ”Absolut! Jag ringer henne idag.”! Hoppsan, hejsan! Alltså vad hände med den långa radda med skällor och gnäll jag hade förberett för att få honom övertalad? 🙂 Ja, det är väl bara att tacka och ta emot när sådant händer. Eller som det heter i TRISS reklamen ”Plötsligt händer det!”.

Har varit till Tidningen Åland och intervjuats om EDS med två andra EDS tjejer. Magkänslan var inte bra när jag gick därifrån, men det kan ju ha med mitt kassa humör att göra.

Nå, imorgon är en annan dag och den kan bara bli bättre!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Oj tänk att det kan gå så lätt ibland 🙂 Hoppas det inte uppstår nåt plötsligt krångleri bara för det.

    Vet du, jag stod och höll i dom lila vantarna men det var nåt som sa till mig att ”nej Louise, den här gången ska du prova nåt annat än lila, ta dom blå!” 😀 Jag har ju nästan allt i lila. Finns det i lila så är det oftast det jag vill ha 🙂

    KRam till dig!

Tack för att du lämnar några ord till mig!