Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/miina/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2030
Lite kämpigt – living my life

Lite kämpigt

Har det lite jobbigt just nu med migränartade känslor och svajighet och kämpar även med ångest som ligger på lur. Måste försöka fokusera på annat än jag gör vilket inte alltid är så lätt.

Just nu håller vi åtminstone och packar husvagnen för att åka iväg till Uddens camping i Eckerö. Hade först tänkt ta oss till Sverige, men inser att vi nog kommer att få det lika bra här.

Vet inte om jag kommer att ta mig tid att blogga här något nu under campinglivet, men förmodligen kommer det någon rad i vår husvagnsblogg. Maken har äntligen fått semester och vi hoppas innerligt få njuta av en tid fylld av kärlek och mys och framför allt lugn och ro. Jag tar semester denna vecka, men nästa är jag på jobb igen enligt sommartiderna, det vill säga 1 dag och 2 kvällar/vecka. Sen får vi se vad jag som sker.

Nu ringde äggklockan och maten ska fram på bordet. Sköt om er alla!

Kram Miina

One thought on “Lite kämpigt

Kommentera