EDS-utredning

Sämre igen

Just nu blir det mycket upp och ner här hemma. Det känns som om 3 bra dagar alltid följs av 5-7 dåliga. Jag har haft apjobbigt nu i några dagar med mycket värk och en oerhörd frustration. Jag tror alltid att det vänder när det känts bättre ett tag, vilket innebär att fallet blir så långt när det jobbiga kommer tillbaka.

Nå, jag och Johanna har varit på klickerkurs (hundkurs) ikväll, första träffen. Det ska bli kul att få slänga tankarna på något annat åtminstone en gång i veckan. 🙂

Jag hoppas kunna skriva om några dagar med stor glädje och inlevelse. Just nu går allt i grått, så ha lite tålamod med mig är ni rara!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  efter sol kommer regn,men sen sol igen:) natten va hemsk, T ha fått feber och C gnällde typ hela natten suck! men härligt väder:) ska försöka orka tvätta fönstren idag….

 2. Anna-karin säger:

  Hej,Nu har jag funnit denna sida:-) men vad ledsen jag blir då jag läser att du inte mår bra. Min älskade vän. Kan jag komma över och hjälpa dig? Kan jag göra något för att lätta din börda?

  Kramar syster i Sverige:-)

 3. Q säger:

  Vi väntar på glädjen och inspirationen från din sida! det är alltid roligt att läsa dina små betraktelser. Tack för sist då vi var på K&A´s bröllop. tillsammans gjorde vi något bra, väntar på bildbevis, vet inte om jag skall bäva för det… Klickerträning! Har läst om det, men då skulle man ha hund att gå på träning med, och det har man ju inte. Suck. Man får tomta på ensam ett tag till så kanske det dyker upp en. Ha så bra och ta hand om dig! Q

 4. säger:

  Först och främst Miina; tack för tipsen och för att du är så gullig och bryr dig!!

  MEN HERREGUD vad rädd jag blir nu! Jag har nyss varit på hudvårdsrådgivning på The Body Shop och tjejen som hjälpte mig rekomenderade mig de produkterna som jag använder nu, Seaweed-serien. Jag föll för dom produkterna eftersom att jag gillar The Body Shop’s naturliga spirit liksom. Är hudvårdsprodukterna jag köpt för närmre 500 spänn inget att ha? Då blir jag förbannad på hon som hjälpte mig, jag litade ju på hennes kunnande!

  Jag får finnarna runt munnen, näsan och mellan ögonbynen, ”T-zoonen” kallas det väl?

  Clearasil har jag bara använt sen i höstas när jag började bli bombarderad av finnarna efter att precis ha gått över från p-piller till mini-piller. Jag har verkligen inte märkt att det skulle hjälpa, så att Clearasil är skit det köper jag direkt! Innan har jag aldrig haft problem med finnar, ev ett par kunde dyka upp under mensen, men inte mer.

  Hade inte en aning att du var så kunnig Miina! 🙂

  Kramar Lollo

Tack för att du lämnar några ord till mig!