Skriverier

Tagen på bar gärning x 3!

Jag bloggar mest på Sugarbabes.nu för tillfället. Det har varit några jobbiga veckor, till min stora förvåning då jag faktiskt inte tyckt att jag ätit så hiskeligt mycket socker, men nu börjar det gå riktigt bra! Sockersuget är i princip borta och cm försvinner sakta men säkert. Nu har vi fått fler som hakat på, så hojta till om även du vill bli en sugarbabe! 🙂

Idag är dagis på picknick. Moalie kunde knappt somna igår kväll av väntan på morgondagen! Natalie frågade redan kl.7.30 när vi skulle packa väskan åt henne (jag gjorde allt klart igår, men det skulle tas ur kylskåpet och sättas i deras ryggsäckar) och då åker vi till dagis kl. 9! Inte lätt att vara förväntansfull inte. Vi får se nu när de kommer hem om 45 minuter, om förväntningarna infriats. Det är sol och fantastiskt väder som tur är, så den biten borde åtminstone vara okej.

Själv lider jag av småhuvudvärk som kommer och går. Det tornar upp stora mörka moln bortom bergen (kanske t.o.m. ut över havet), som trycker och spänner i skallen på mig. När jag pratade med min kära sugarbabe, Tess, igår på msn, berättade hon att det kom stora hagel helt plötsligt. Antagligen är det det som snurrar runt om oss nu då…

Dagens bilder står vovvarna för som alla tre blev tagna på bar gärning med mattes kamera!


När jag kom in i sovrummet med min mörka tvätt bärandes i famnen, hittade jag en liten tös sovandes i min säng!! Jag smög ner kläderna och smet efter kameran. Satte mig på lur bredvid sängen och frågade försiktigt ”Freeeejaaaa, VAR ligger du??”. En yrvaken och lite lätt skamsen blick mötte mig… Jodå, hon vet tydligen att sängen är förbjudet område, hon räknade bara inte med att bli tagen på bar gärning!


Aj,aj, VAD ska husse säga? Rinas favoritplats är den jordiga delen av gräsmattan som är relativt nysådd för att bättre på det som förstördes av höstens åskoväder med översvämningar. Det lär ju inte bli bättre av att ha henne liggandes där… Inte har hon vett att skämmas heller, den lilla apan!


Emmi då, gamlingen… Nåt fuffens måste ju även hon hitta på! Hon gnager inte på saker, men korgen som skymtar fram bakom henne, låg hon och sög på när jag var ut och vattnade våra nyplanterade björkar. Fy, fy, Emmi! Tjejernas leksaker får du låta bli!


Måste ju avsluta med en gosbild på mattes sessa. Mmm, så gott det är att tugga på ben och lapa sol! Nej, vi har inte jätte långt gräs, max 5 cm. Freja är inte så stor som hon ser ut. 🙂

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    Många vovvar var det!
    Mmm, lite rackartyg hör ju till 😉

Tack för att du lämnar några ord till mig!