Skriverier

Söker givande bloggar

Jag märker att jag inspireras till att själv blogga när jag läser andras bloggar. Förr hade jag ett virrvarr av bloggar som jag gick igenom, nästan dagligen. Surfade från blogg till blogg. Idag har de flesta försvunnit. Därför söker jag nu nya bloggupplevelser!

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag söker efter och var jag ska söka. Önskar att alla inlägg kunde dyka upp i en app på telefonen, precis som Facebook fungerar. Jag vet att det finns olika läsare, själv använder jag Feedly, men det är ändå inte riktigt det jag söker. Hur gör ni för att hålla er uppdaterade om de bloggar ni följer? Att följa via epost verkar inte tilltala mig tillräckligt för att se till att ta mig ut till bloggen och läsa vidare. Mitt informationsflöde är tydligen inte riktigt det jag behöver.

Och jag hittar inte riktigt det jag längtar efter. Jag vill läsa om personlig utveckling, men inte professionella bloggar, utan personliga. Och jag vill läsa om andras tankar på livet, andras sätt att hantera motgångar och förändringar. Och framför allt alltså personliga, som det nästan känns som en vän pratar till en. Bloggar som uppdateras ofta med just de kriterierna, är förstås extra intressanta, eftersom jag lätt fastnar i Facebook-flödet. Skulle hellre lägga den tiden på givande bloggar.

Jag har hittat några guldkorn i Finlandsvenska bloggare på Facebook, men skulle gärna hitta fler!

Och inte är det lite krav jag har heller, jag vet… Men OM du har något tips att komma med, hör av dig! Kanske är det just din blogg jag faller pladask för, eller någon du själv brukar följa!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!