Skriverier

Ny layout

Så, nu har julen flyttat in även på miinas.com.

Vi hostar som idioter här hemma, så vi får se imorgon hur många som blir sängliggande.
Första ljuset lyser i staken och vi har påbörjat nedräkningen till julafton. Tänk, snart är det jul! Julkänslorna kommer så sakta krypande när jag sitter uppkrupen i soffan med barnen runt mig och ser på julkalendern, men annars känns det väldigt avlägset. Den lilla snö vi hade regnade bort under natten och något säger mig att det inte kommer att bli en vit jul i år heller. Snön gör inte julen, men visst ökar det julkänslorna!

Vovvarna skäller utanför fönstret på något misstänkte. Kanske är det ett rådjur som står och äter på åkern som de inte orkar jaga, kanske är det ingenting alls, kanske är det en tomtenisse! Vad vet jag! 🙂 Bäst jag hämtar in dem för att sedan krypa till sängs med min bok.

*natti*

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. fint ’julpyntad’ din blogg är=) hoppas snön kommer till juL!! ha en fin dag

 2. upps skrev fel blogg adress till mej:)

 3. Jenny säger:

  Tjena tjejen! Hur har ni det med förkylningarna? Våra har gått över (för den här gången)! Åker ni till Närpes? Vi åker till Gävle imorgon för att hälsa på brorsan. Kommer troligen hem på lördag-kväll! Ha en skön ledighet! Kram

 4. Hej gumman!

  Vad kul att läsa lite uppdateringar från er 🙂
  Hoppas att ni inte blir alltför dåliga nu och att hostan ger med sig snabbt!

  Många kramar!!
  //Jessica

  PS!Tar gärna emot ett nytt lösen om det är ok!

Tack för att du lämnar några ord till mig!