Skriverier

Jag lever!

Jodå, jag lever fortfarande, men den senaste tiden har varit späckad. Måste ta och berätta lite vad som hänt!

Jag och min kära kompis Anna (puss på dig 🙂 ) åkte till Sverige tillsammans. Vi gick 6 km inne i Stockholms innerstad!! Tro det eller ej! På hemvägen lyckades hon dock övertala mig att ta tunnelbanan och konstigt nog överlevde jag det! Vi var även ett varv till Akvarielagret i Bromma (fantastisk butik med underbar personal). Älskar att strosa runt där och spana in allt fint. För att göra en lång historia kort, kan jag berätta att vi körde mot trafikreglerna, över trottoarer där vi inte kom fram, på cykelbana där vägen inte gick som vi ville och det hela slutade med att vi missade färjan och sov hos min kära vän Tess i Täby! 😀 Men kul hade vi!

Helgen efter kom Tess med familj på besök hit till oss på Åland. Det var fantastiskt att ha er alla här och jag skulle göra vad som helst för att kunna trycka på en knapp och har er här inom ett litet ögonblick!

Efter det besöket var det dags för min svägerska från Norge med familj att besöka oss. Så himla trist att avståndet ska vara så långt, men en dag ska även vi lyckas ta oss till Oslo! 🙂 Tusen tack för besöket!

Efter det då? Jo, sen dess har vi varit liggande i magsjuka. :S Igår kände jag mig äntligen så pass pigg att jag vågade mig ut bland folk. Det var då 4 dygn sedan jag var sjuk, så förhoppningsvis smittar jag inte längre. Magsjukan i sig var inte så farlig, men jag fick en sju helskotas värk i hela kroppen som gjorde mig nästan sängliggande i 3 dygn. Skitjobbigt, för att vara helt ärlig!

Any way! Nu är jag på benen igen och hinner förhoppningsvis skriva några rader innan vi åker iväg till Finland på släktträff. Kommer hem igen den 24/7.

Här kommer nu de utlovade midsommarbilderna. Jag tog paus från fotograferandet i år när jag ledde ringdansen kring midsommarstången, så ni får hålla till godo med bilder på tjejerna istället.


Julina midsommarfin på förmiddagen. Kvällen spenderade hon hos sin pappa. Kransarna som alla tre flickor hade på sig har mormor bundit.


Nattis var trött som bara den efter allt firande, så det var ingen idé att be henne poséra kl.22 på kvällen. Istället blev det här en bild som speglar hennes personlighet! 🙂


Den här blden är tagen samma tid på kvällen som den på Natalie. Moalie, däremot, var pigg som en mört och strålande glad! Mammas lilla ”skrållan” (som enligt sig själv inte alls är mammas lilla skrållan, hon är ju MOALIE rätt och slätt)!


Målandet ja…det går väl så där. Vädret har inte riktigt varit på vår sida, så det är fortfarande en kortgavel kvar + det vita. Här hjälper tjejerna till.

Sist men inte minst, vill jag välkomna tjejernas nyaste småkusin (tror det heter pyssling i Sverige) till världen! Hon bestämde sig imorse för att världen var redo att ta emot hennes strålglans och nu är hon är! Stort grattis, Kiika och Christian! Vi kommer snart upp och snusar bebis!

Nu ska jag gå ut i mitt växthus och se om jag kan få till lite bilder på min grönska där. 🙂 Ha det så bra och njut ni andra som har sol! Här hänger molnen fortfarande gråa och tunga.

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. säger:

  Åh vad roligt att kika in och få läsa några rader 🙂

  Så himla fina bilder på tjejerna Miina,
  de är enormt söta alla tre!Älskar busblicken som finns i Moalies ögon!!

  Ha en jätte härlig sommar gumman och ta väl hand om er!

  Många kramar!
  //Jessica

 2. säger:

  Härliga foton!
  Jobbigt med en sån där magsjuka mitt i sommaren.

  Som du såg så dök det upp en Finlandsflagga 🙂
  .. men det går väl efter reggade IP-nummer av nått slag.

 3. säger:

  Jättefina foton! Här blev det inte att binda någon krans i år, får se till att göra det till nästa år! Så fina bilder verkligen! Ha det gott!

Tack för att du lämnar några ord till mig!