Skriverier

Livet är njutningsfullt

Sitter ute och njuter av detta fantastiska väder och sänder en tacksam tanke till den som kom på den strålande idén med bärbar dator och trådlöst internet!
Hade tänkt att Moalie skulle somna ute i vagnen, men det ser lite trögt ut. Hon är en sån som vill ha mörkt när hon ska sova. Nå, hon ligger ju åtminstone, och ögonlocken såg tung ut sist jag tittade till henne.

Hämtade posten här ett varv och kikade till stumpan. Nu sover hon sött. Vid min sida, i tallen några meter bort, hackar en hackspett större hål i fågelholken. Tänker den måntro flytta in?

I förrgår fick vi våra tapet- och mattprover. Det fanns rätt stort urval jämfört med vad vi hade förväntat oss, men inga som helst barntapeter, vilket jag tyckte var lite synd. Julina och Natalie sa redan på förhand att de ville ha rosor på tapeterna och nu fick de välja helt själva. Det fanns 3 olika rostapeter som tur var! Julina valde gula rosor på gräddgul bakgrund med orangeröd fondvägg (hon kombinerade färgerna själv och jag tror det kan bli riktigt fräckt!) och Natalie valde rosa rosor på vit bakgrund med en fondvägg som går lite i rosa. Natalie fick några att välja mellan för att det inte skulle bli katastrofala kombinationer. 😉 Jag ska lägga upp bilder på byggsidan idag är det tänkt. Byggsidan, ja! Ni som missat den, så finns den alltså på www.miinas.com/husbygge. Jag ska försöka fixa en länkknapp dit från den här sidan…sen…senare…

Det grönskar så vackert här nu och huset ska snart läggas ut till försäljning. Det skrämmer mig lite och antagligen kommer det att irritera mig rejält att det springer folk här som jag inte känner som ska snoka i mitt hus när jag inte är hemma, men samtidigt så kommer det i slutändan att vara värt det. Jag får fokusera på vårt nya hus istället.

Igår var jag på jobb och sålde av bara tusan! 🙂 Jag häpnas fortfarande av min säljförmåga och hur jag kan forma mina tankar och kriterier så att kunderna tar det till sig. Vissa kvällar är jag inte på hugget och kör lixom bara på, men så när jag verkligen känner mig motiverad, när jag njuter av att stå där, då bara bubblar det ur mig! Jag får tacka pappa för att han delat med sig av sina gener. 😉

Nej, nu har jag babblat färdigt. Tänkte försöka hinna med några besök till här idag hos mina nätisar och så var det ju då den där byggarsidan som jag lovade att skulle fixas till…

Ta hand om er och njut av det vackra vädret! Jag har satt ihop ett motto till min mammas firma och den lyder så här ”Gör det viktiga, inte det brådskande!” och det är något jag tänker anamma själv idag. Allt som inte är livsviktigt får stiga åt sidan för vår vackra sol!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. säger:

  Har hållit mig och Ella inne idag, mår man inte 100 så är inte alltid solen ens bästa vän … Men kanske ikväll att det blir en promenad till lekparken. Ella kommer att skrika ”AAhhhhhhh” så fort vi närmar oss gungorna. Lovar 🙂 Ska dricka lite vatten nu och tänka på er där ni sitter en bit bort. Snart är vi lite närmre varandra igen. KRAM

 2. säger:

  Hej !!

  Vad spännande att välja tapeter och mattor.. bara liiite avundsjuk 😉

  Ditt motto var väldigt bra, ska försöka leva efter det jag oxå en tid framöver!

  Sköt om er i den underbara värmen!!

  kramar !

Tack för att du lämnar några ord till mig!