Skriverier

Tilles låt

Det är nog inte många som missat lille Tille och hans väg till änglarna. Nu har Tille fått en egen låt. Fantastiskt vacker med en otrolig sångerska! Gå in och lyssna!

Här är sångerskans blogg.

Ja, jag vet att jag inte får lyssna på musik, men det här är balsam för själen, därför tillät jag mig att höra den en gång!

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. säger:

  Jag har ju jättesvårt höra vad hon sjunger om jag men det var en fin sång.

 2. säger:

  Vilken underbart fin gest!!! Hur lyckas du hitta allt Miina?!?!

  Kramar!

 3. säger:

  Underbar sång till lille Tille som man har läst om och följt . . . Tråkigt med din hals 🙁 jag håller tummarna för en snabb förbättring . . . trodde inte på det att du inte fick lyssna på musik ens, men det verkar ju stämma . . . för visst även om man inte sjunger (falskt som en kråka men ändå sjunger jag när jag är själv) så reagerar man ju faktiskt på musiken!

  kramar
  Anna

 4. Ville bara kika in för att önska er en riktigt trevlig valborgshelg! Kramar från Camilla

 5. säger:

  Kikar förbi din blogg och ser hur ni har det! Vet du, jag har också dragit in på godis, och försöker överhuvudtaget låta bli att små äta och snaska…och även här märks det runt midjan ganska omgående 🙂 Dessutom tycker jag suget efter sötsaker försvinner ganska snabbt, unnar mig dock några godisbitar varje lördag och det smakar då ännu bättre! Sköt om er, spänd på ert husbygge, kikar in efter hand!!

  Kramar Anniz

 6. Anna säger:

  Vilken vacker sång tillägnad Tille. Har så svårt att läsa om alla barn som är sjuka och i värsta fall går bort 🙁 känner så för de små barnen och de anhöriga. Man känner sej så otroligt tacksam över att man har sina friska barn och hoppas man aldrig behöver vara med om något liknande eller ngn annan för den delen.. Hoppas halsen snart är bra, så du kan börja ta upp sjungandet igen! Nu ska jag sätta igång och förbereda för att farmor kommer hit idag och ska vara barnvakt. Vi ska ju på 30-års fest ikväll, ska bli kul! Sköt om er! Kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!