Sångfågeln, Skriverier

Lusten tillbaka

Äntligen har lusten att skriva kommit tillbaka!

Det har varit en jobbig tid, men jag hoppas att det börjar vända nu. Rösten är inte helt bra än, men mycket bättre. Min sångpedagog vägrade låta mig sjunga i tisdags, så jag har inte sjungit på 2 (!!) veckor! Gissa om jag har abstinens!

På tal om att sjunga ja… Jag övade ju in en duett med K, men som vi aldrig uppträdde med eftersom han blev sjuk på konserten. Nu har han bett mig lyssna på en ny duett som han skulle vilja sjunga med mig. Jag blev jätte glad över erbjudandet! Låten är en countrylåt som jag tror att kan bli riktigt kul att sjunga.

Det sker en hel del i vårt liv just nu som jag inte vill skriva om öppet, men inom en vecka borde jag kunna berätta mer. 🙂

Som grädde på moset så har min barndomsvän fått en dotter! Välkommen till världen, lilla gos, och stort grattis till de nyblivna föräldrarna!

Julinas lillasyskon har inte tittat ut än, men jag har ju sagt hela tiden att de ska gå över tiden. 😉 Kanske kommer h*n idag, bara för att reta mamman som inte gillar att säga 27 (Julina är ju född den 27 december) :D.

Jag hoppas att även tiden infinner sig snart så att jag kan få tid och ork att börja surfa runt hos er, just nu är jag bara så nöjd över att ha fått tillbaka skrivarlusten. Ni vet att ni finns i mina tankar, varenda en av er!

Avslutar med några vårbilder från oss, för visst är våren på väg nu äntligen?!

Vårbild

Denna bild är väldigt mycket vår för mig. Takdropp…

Snödroppar

Äntligen har snödropparna hittat fram genom snötäcket!

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. säger:

  Va skönt att lite skrivlust återfunnit sig. Spännande med det lilla syskonet 🙂 och spännande med sången!! Tänker på er. KRAM.

 2. säger:

  Låter bra höra att du är på G här igen 😉
  Vad är så svårt medf att säga 27 då? hmm

  Härligt med sången med.. säger en som knappt kan sjunga 😀

 3. Susanna säger:

  Kul att se att du skrivit lite igen, ha saknat det =) Visst är det härligt när våren börjar titta fram, man får lust att göra så mycket. Har som bäst vintersemester nu skönt Ha det bra! Kramar

 4. säger:

  Vad kul att lusten kommit tillbaka! Har saknat dina ord!

  Vi hade väl kanske inte tänkt att Elliot skulle sova i ”stor” säng såhär tidigt. Men ville samtidigt slippa 2 spjälsängar. Så lillskruttans säng är nu nermonterad några månader så Elliot inte skulle känna det som att vi tog hans säng och gav bort svammel

  Är avundsjuk på dina vårbilder. Jag vill också ha vår nu.

  Kram

 5. Johanna säger:

  Skönt att höra att du kommit igen! Jag har nästan fått abstinens av att inte få läsa om vad som händer och sker hos er! Här dröjer våren ännu, kom rikligt med snö igår:o( Ha det så bra! Stor kram från småkusin vitamin;o)

 6. säger:

  Hej!

  Åhh…. vilka härliga vårbilder. nu hoppas jag INNERLIGT att våren är på väg. Snöar det en gång till kryper jag in under täcket och gömmer mig 😉

  kramar!

 7. säger:

  Hej vännen!
  Skönt att du är tillbaka med mer skrivlust och ork!
  TA hand om dig och jag hoppas att vi hörs snart!
  Ps fick ordning på sidan tillslut!
  Kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!