Skriverier

Tack för era svar!

Oj, jag är tydligen mer läst än jag trodde! Tack för era svar och tankar! Nu har det tyvärr kommit fram vem det hela handlar om, men jag har ringt Peter och frågat honom om Emilia vill att jag ska ta bort inlägget, men eftersom han berättade att Matilda redan berättat för Emilia att hon skrivit och att Emilia sa att det skulle stå kvar, väljer jag att hålla det kvar.

Jag lämnar allt som det är. Det är svårt att vara objektiv när man bara har hört den ena sidan. Jag har visat Julinas pappa, Peter, både mina egna och hans sambos mail och sms och han har tagit ställning efter det. För mig finns det bara 2 saker som betyder något för mig
1) Att Julina har det bra och inte hamnar i kläm.
2) Att jag och Peter har en fin relation.
Jag har alltså allt jag behöver.

Men egentligen handlade inte mitt inlägg alls om vem som gjort rätt eller fel, utan bara om orsaken till att man besöker någon ofta när man själv sagt upp kontakten. Det förbryllar mig fortfarande, men tydligen förbryllar det inte bara mig! 🙂

Jag är faktiskt stolt över att både Emilia och hennes familj, släkt och kanske vänner, besöker mig! Det måste ju innebära att jag är en intressant person och att de har ett behov av att vara involverade i mitt liv. Eftersom jag inte är intresserad av Emilia och hennes liv, besöker jag heller inte hennes hemsida fast jag själv har gjort den! 🙂 Skulle de känna samma sak, ser jag ingen anledning till att de skulle behöva besöka min sida, så Tack, jag känner mig bekräftad och hedrad!

Däremot, och detta känner jag är viktigt att jag understryker, hoppas jag innerligt att jag inte behöver bli påhoppad fler gånger i min egen blogg. Då vill jag hellre bli kontaktad personligen via telefon eller mail.

Jag har haft en mysig dag tillsammans med min kompis S. Vi har inte träffats på säkert en vecka och idag fick jag tanka lite igen. Tack, gulle! Vad vore livet utan vänner, IRL och på webben! Tack, ni gör min dag! *puss*


CamillaK
, älskar dig! Tack!

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. Ja, vännen ..jag håller helt och fullt med dig i det som du skriver. Och du ÄR en väldigt intressant person tycker jag:p
  Ha nu en riktigt fin helg tillsammans med de dina.
  Kramis Laila

 2. Det är alltid knepigt när ens barn ska ”uppfostras” av någon som man inte känner och som man inte har samma värderingar som. Min son har bott med sin far och hans sambo sedan 2000 på heltid och hon kan fortfarande inte vara hövlig mot mig när jag ringer.
  Och snokar i dagboken gör hon också och så ringer kidsens pappa upp och så är cirkusen igång.

  Det är knepigt och har man sagt att man inte vill ha kontakt så bode det gå åt båda håll tycker jag.

  Kram

 3. Vad jag tycker om allt detta vet du ju redan, så jag tar inte detta en gågn till ikväll och resten jag ska säga har jag väl snart sagt tusen gånger Miina, men utan dig vet jag inte vad eller var jag varit idag.

  Du är en av mina absolut bästa vänner på jorden.

  Älskar dig!

 4. Miina, vad du är stark som kan se på det så objektivt som du gör. Det är klart att det viktigaste är att J har det bra. Men du är inte oviktig i sammanhanget. Hur du mår påverkar ju direkt hur J mår…

  Vad skönt att du kan vända det till att du är en intressant person, för det är du!

  Många många kramar!

 5. Vännen, det är int emånga som jag vet som klarar av att vara objektiva kring sig själva men du är en av dem! Dessutom är du en fin vän och jag önskar dig och de dina allt gott!

  Kram

 6. säger:

  Du är helt klart mogen och bäst för dina barn!!! Men du vet ju vad vi sa på msn tidigare idag…
  Annars ösnakr jag världens bästa Miina en helt underbart mysig lördagskväll!!!

  Kramar i massor //Anna 😀

 7. säger:

  Ha ha ha vad jag hade bråttom… ÖNSKAR skulle det ju va…
  Kram igen 😉

 8. Vad skönt att du fått lite rätsida på det som hänt. Jag har ju nyss börjat hänga här på din blogg, men trivs så bra att jag kommer att stanna kvar här! Ja, inte hela tiden då… s

  Hoppas du har en jättemysig lördag!
  Kram Stina

 9. Lotta säger:

  Hej Miina!

  Visst e d intressant att titta in o läsa vad d händer där… Man e ju en nyfiken person… heehee… 🙂

  Men, men, vad försöker den här andra pesonen egentligen?? Tror hon försöker visa sig tuff o har en fasad uppe..men e antagligen ganska osäker ändå.. Men, jag tycker nog att vill man int ha kontakt, så har man int kontakt på nåt sätt.. D e bara min åsikt.

  Många varma kramar från Karis till hela familjen!

Tack för att du lämnar några ord till mig!