Huga!

Skickade precis iväg en intresseanmälan om ett jobb! Jag söker ju inte jobb, men plötsligt fanns det bara där, en intressant grej som passar familjen bra! Känns lite pirrigt. 😉

Nu är allt kalasande över och nästa kalas som vi ska ordna är mitt 27-års kalas i sommar. 🙂 Vi har haft huset fullt av barn på dagen och några bekanta och släktingar på kvällen.

Moalie sover inte så bra just nu. Jag tror det är en kombination av tänderna och dessutom månen som jag upptäckte igår. :S Tusan oxå att denna familj ska vara så drabbade av den eländiga månen. Nå, det är snart över för den här månaden.

Jag sitter här framför min dator och stirrar på skärmen, men får inget gjort. Så tyvärr får ni nog vänta med mina besök hos er. Känns inte som om hjärnans signaler når tangenterna. Kan det möjligtvis vara så här en zzzzzzzombie känner sig? :S

*kramar*

5 thoughts on “Huga!

  1. Så spännande med att du har sökt ett annat jobb. Hoppas att det går bra för dig då. Jag håller tummarna så klart !

    Kramisar i mängder från Carina

Kommentera