Skriverier

Återfall av borrelia?

Det värker i benen, mest på kvällarna, precis som växtvärk. Jag har mer huvudvärk än tidigare. Höger handled och höger fotled skär som knivar ibland.

Dessutom tappar jag lätt balansen nu som då.

Jag är så trött på dessa återfall, men samtidigt vill jag hellre att det är återfall än en ny borrelia, om det nu ska ha med borrelia att göra över huvudtaget. *suck*

Igår hade vi -10 grader ute när vi vaknade, men idag är vi tillbaka på nollsträcket. Det är ju sjukt när man tycker det är svinkallt med -10 i januari. Jag menar, -10 är väl ändå rätt normal tempearut, men nu är man så bortskämd med nollsträcket att varje minusgrad biter i kinderna.

Julina var på 6-års kontroll igår och Moalie fick sin efter halkande spruta som blev kvar från 1-års kontrollen. Julina ligger exakt på sina kurvor och kan allt hon ska och lite till. 🙂 Om 2 veckor ska hon få 2 sprutor och sen är det värsta över för hennes del. Sen är hon färdig för skolsköterskan. Oj, så snabbt tiden går! Det är ju inte länge sen hon var bebis och vi var på första kontrollen efter att vi kommit hem från BB…!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!