Inspiration

Feng shuiat garderoben

Titta vad jag gjorde igår! Är lite småstolt över mig själv. 😉


Jaha, tänker ni nog, vad då då? Jo, jag rensade ur MASSOR!! Det här är vad som ska bort. Tyvärr syns det inte hur mycket det är, men om jag säger att högsta punkten mätte 67 cm, så kanske ni förstår lite bättre.

Jag är så stolt över mig själv! 🙂

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Pia säger:

  braaa miina 😉 själv har ja min städ dag på månda, si då! då ska de int komma nån o störa mej 😉 förra måndan grundstäda ja(här i vårt lilla ”hörn”) o städa ur ett nytt skåp att ha kläder i, o sen gick ja som en mus me trasan över golvlistorna 😉 hehe. ush va de stormar ute!! 🙁 vill int gå ut …kanske ja ska rent av börja städa redan idag, vem vet 😉 ha de så bra! Kram

 2. Teresa säger:

  Fantastiskt!!! Jag väntar nog med garderoben tills sist. Den blir nog svårast … Vill du komma och hjälpa mig? Jag tror att jag skulle behöva någon som kunde stå bredvid och säga ”den där passar du ju inte ens i” ”den där har du väl inte använt på mer än ett år” osv. Köket är klart i varje fall. Vardagsrummet på gång, den nya soffan kommer i morgoen och den gamla har redan gått iväg till tippen!! Nya tapeter och färg är redan valda – det går frammåt här hemma också!!

 3. Hejsan!
  Jag är verkligen imponerad utav att du hade orken att ta itu med garderoben. Det skulel jag också behöva göra men det stannar liksom just där..vid tanken.. ler
  Jag hittade hit genom en annan sida och kommer gärna tillbaka:)
  Kram Laila

Tack för att du lämnar några ord till mig!