Skriverier

Fokus på det kommande året

Eftersom jag avslutade 2022 med en lista, tänker jag börja den på samma sätt. Jag har länge suttit och funderat över att skriva ett inlägg om vad jag vill med det kommande året, men jag har inte riktigt tagit mod till mig ännu. Därför blir det ett mer opersonligt inlägg den här gången med den här listan.

En dålig vana som jag kommer att försöka bryta: Att fastna i slöscrollande på Facebook.

En ny färdighet som jag vill lära mig: Dirigera en kör

En person som jag vill sträva efter att bli: Mig själv! Förstås. Jag utan gamla mönster. Jag med kunskap och förmåga att se vad jag själv behöver.

En god handling jag vill göra: Jag vet inte om det här räknas som en god handling, men det är ideellt arbete, så… Jag hoppas jag får vara förlossningsdoula under det här kommande året!

En plats jag skulle vilja besöka: Mitt rehabiliteringscenter Orton! Herregud vad jag saknar det!!

En bok jag skulle vilja läsa: Jag har ingen speciell på lager just nu som jag går och väntar på. Däremot ligger det några i min e-bokhylla som väntar på att jag ska ta mig tid att läsa dem. Eller jo, Bipolära – Fånge i min egen historia, har jag varit sugen på länge nu.

Ett brev jag skulle vilja skriva: Till min morfar uppe i himlen. Jag har saknat honom extramycket nu ett tag. Kanske för att jag inte tagit mig tid att prata med honom.

En ny maträtt som jag skulle vilja testa: Inte en ny, men jag hoppas verkligen att jag får äta mer Molhkia i år! <3

Något som jag vill bli bättre på: Att välja mig själv.

Något som jag skulle vilja köpa: Kylmadrass inför sommaren! Eller andra kylhjälpmedel.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!