Skriverier

Sorg och glädje – tass i hand

Så många tårar som runnit längs mina kinder idag. Våra älskade små pälsklingar, de äldsta, har fått somna in tillsammans. 14,5 år gamla fick de gå över regnbågsbron tass i tass och mitt hjärta gick sönder innan det var gjort. När jag pussade dem farväl, kände jag en stor tacksamhet för de år vi fått tillsammans och att de var redo att släppa taget om livet här och nu. Visst var det tungt och svårt att blicka ner i graven och se dem ligga där tätt ihop med kramdjur och filtar runt sig, men jag vet att det var det bästa beslutet vi kunde ta för dem och det är en stor tröst. Jag hoppas Emmi och Rina, våra tidigare hundar, väntade på dem på andra sidan. Nu har vi plötsligt bara nakenfisen kvar av hundarna. Det känns tomt, det är ju inte konstigt efter alla år tillsammans, men inte avgrundslikt. Jag känner en större lättnad nu. Så sov i ro, mina prinsessor! Jag bär er alltid inom mig!

Samtidigt kom våra två äldsta döttrar hem för sommaren från sin studieort. Det är en välsignelse att ha dem hemma igen! Ljudnivån och energinivån är förstås maxad, men det är så det ska vara.

Jag har äntligen fått mina kristaller som jag beställde för 3 veckor sedan! Fraktbolaget glömde bort att leverera dem… Rätt vanligt för dagens fraktbolag, är min uppfattning. Jag bar tidigare mina kristaller som ”pärlarmband” på gummiband, men nu när jag fick mina nya, gjorde jag om dem som läderarmband istället. Så mycket mer jag! Jag är så glad att den där läderkursen gav mig detta nya intresse!

Avslutningsvis måste jag dela vilken vackert inslagen present jag fick i måndags när jag hade junta här hemma! Jag har alltså dragit igång en junta där vi diskuterar självutveckling från olika vinklar. Det är en härlig grupp som ger mig många fina insikter och som jag innerligt uppskattar! En av deltagarna kom med en så ljuvligt inslagen teförpackning, att jag måste dela den med er alla! Tänk sån passion det ligger bakom detta!

Ja, det har som sagt varit en känslosam dag. Nu längtar jag efter att få krypa i säng och återhämta mig i John Blunds vagga. Imorgon är en annan dag, en ny dag, med tight tidsschema, precis som det ska vara.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!