Julkalendern 2012 - dag för dag

Julkalender

Nu närmar sig december med stormsteg. För 2 år sedan, december 2010 skrev jag julkalender, det vill säga ett nytt inlägg varje dag som svar på frågor som jag bestämt på förhand. Då använde jag mig av en blogglista som jag hittade på nätet som jag minskade från 30 till 24 dagar. I år har jag gjort en egen och jag har valt att skriva om EDS. Det är så många i min närhet som ofta säger att det inte vet något om hur min sjukdom ter sig och att se mig i rullstol är självklart tufft när man inte vet de omkringliggande orsakerna. Så, tja, då satsar jag väl på det i år då. Slänger mig ut över kanten igen och blottar själ och hjärta. 🙂
Här är listan (klicka för att se den i större format) :

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!