Sångfågeln

Mediskonsert i Önningby 11/12-11

Ja, som sagt, jag sjöng då på konsert i söndags. En konsert som jag är nöjd med, även om jag inte låt helt rätt i pitch och fick brottas med en förkylning som inte verkar intresserad av att släppa taget om mig.

Här kommer mina solon. Sjöng även 2 duetter, 1 2 stämmig med de 3 andra tjejerna och en gemensam sång med de andra 3 tjejerna och 2 killarna + vår pianist, men dem lägger jag inte ut av hänsyn till mina sångpartners som jag inte bett om lov av än.


Jag öppnar Medborgarinstitutes konsert december-11 med Triads ”Tänd ett ljus”. Sätter inte alla toner, men de allra flesta. 🙂 Mysigt att få sjunga den så här på mitt sätt.


Jag sjunger Lars Winnerbäcks ”Kom Änglar” på Medborgarinstitutets konsert december-11. Visst, en del att jobba med, men ändå helt nöjd med känslan där inför publiken. Mindre nöjd när jag såg filmen, men live är ju alltid live. 🙂


Jag sjunger Shirley Clamps ”Åter igen blir det kallt” på Medborgarinstitutets konsert december-11. Den här var mitt stora huvudbry. Sist och slutligen är jag nöjd. Visst, det är en del jag kunde gjort bättre, men förändringen från första gången jag hade den i min hand, för en si så där 5-6 sånglektioner sedan, är stor. Det är jag glad för!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Så vackert! Du sjunger med så klar röst!
  Kramar!

 2. Hej Miina
  Vilken sångröst du har.
  Helt fantastisk. Man blir så lugn av att lyssna på dig.
  Att det blev lite småsaker som du berättar om spelar ingen roll för helheten och känslan är så fantastiskt bra.

  Grattis till en fin konsert
  Kramis

  1. miina säger:

   Tack, snälla ni, Skrutten och Anna K! Det värmer!

Tack för att du lämnar några ord till mig!