Skriverier

Slutkörd solstråle

Åh, gode gud vad jag varit slut idag!! Började morgonen med att åka till Rehab på bassängträning med min stackars fys som var däckad av svinsprutan som hon tog igår. 🙁 Anyway, efter träningen var jag så slut så jag skakade! Trodde aldrig jag skulle klara av att köra hem själv, men efter lite vila i bilen kunde jag köra till min butik där jag däckade på soffan en halvtimme. Efter det fick jag lite mer energi, men fortfarande känner jag mig som en överkörd och påbackad snigel.

När barnen kom hem från dagis och skola åkte vi till stan och lillajuls-shoppade. Det bidde lite lillajulklappar till barna i smyg, 4 hyacinter, 2 amaryllis, 1 minijulstjärna + 3 mini-julblommor som tjejerna valde till sina egna rum, julgardiner + julduk och en del annat smått och gått. Passade även på att öppna mobilt bredbands abonnemang eftersom mitt jävla Nokia PC-suite lägger av typ 20 gånger per dag när jag sitter i butiken.

Middag intogs i stan och väl hemma har jag däckat totalt på soffan efter att jag bytt gardiner i vardagsrum och kök. Är så slut i kroppen att jag inte ens orkar äta Fazers julchoklad trots att jag är sugen och DÅ är det illa! 🙂

Ska bli mysigt att julpynta imorgon. Planerar att tända vår stora utejulgran oxå. Förra året började byborna fråga när vi skulle tända den eftersom vi väntade till lucia. Självklart blir det en tripp till lillajulmarknaden innan middagen intas här hemma hos oss tillsammans med mina föräldrar. Mor min har piggnat i och kommer hon med. Tänk att få äta lutfisk igen! *mums*

Sitter som bäst och inväntar Idols utröstning, men så fort det meddelats vem som åker blir det sängen för mig! …eller i värsta fall soffan om jag inte orkar ta mig hela vägen till sovrummet… *gäsp*

Natti natti!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!