Skriverier

Mycket på jobbet…

Just nu har jag mycket på jobbet, så att skriva blogg är en lyx man inte unnar sig. 🙂

Betraktelsen är tankar om livet, en händelse som kan inspirera andra/beröra e.t.c. Man pratar 2-5 minuter och har musik till det. Det sänds på morgonen och i repris på kvällen. Ungefär hälften under året är religiösa tankar och resten är…tja…eftertanke/inspiration eller vad jag nu ska kalla det. Nu har jag dock bestämt mig för att inte hoppa på tåget den här gången. Jag orkar helt enkelt inte.

Inte blev det nån magsjuka för någon heller. Moalie hade inga fel här hemma och ingen av oss andra kroknade, så jag misstänker att det var nåt annat än magsjuka hon hade. Ingen annan på dagis blev heller sjuk, så…

Mina provsvar har kommit från läkarna och jag har faktor 12 brist vilket betyder att jag har förlängd blödningstid, men det är inte blödarsjuka. Jag behöver inte medicineras, men ska leva ett medvetet liv och förebygga vid skador. Jag misstänks ha borrelia igen, så…tja…det känns som att allt börjar bli på grej här hemma hos oss. 🙂

Men jag måste ju berätta att vi ska få bebis! En fyrfotad sådan. En liten lancashire heeler (världens minsta vallhund) valp för att vara mer exakt, från Cat på HighFives i Sverige. Lägger in lite bilder så ni får se hur söta de är! 🙂


Här är de små liven 1 vecka.


Vilka livsnjutare va! 🙂 Här är de 2 veckor.


Den ”officiella” 2-veckors bilden.

Den 26 mars kommer uppfödaren hem till oss med henne. Tack snälla, Cat! Väntan är lång, men snart är hon här! Bilderna ovan är alltså Cats som jag lånat.

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Men jösses vilka söta valpar, bilder där de ligger på rygg o vräker sig är ju bara för söt 😉

  Tråkigt med din borrelia dock, och förlängd blödningstid. Skönt att du fått svar i alla fall på vad det är!

  Sköt om er!

  Kram !

 2. Vad trist med borrelian och blødningsrisken. Klart man inte vill skada sig, emn man vet ju aldrig när det händer sas.

  SØTA hundar, ska bli spännande att følja med! Hur går det med era andra hundar? Har ni kvar dem?

  ((Kramar))

 3. Skönt att höra ett litet pip från dig igen. Va söta dom är valparna. Hur stora blir dom när dom är ”färdiga”? Saknar er. KRAM.

 4. Vad kul att kika in och hitta ett nytt inlägg ler

  Trist dock att läsa om din förlängda blödningsrisk samt borrelian,tänker på dig!!

  Och GRATTIS till den nya familjemedlemmen,de ser ursöta ut valparna 🙂

  STOR kram
  Jessica

 5. Jenny säger:

  Åh vilken söt bebis ni ska få 🙂 Måste få kika sen…

Tack för att du lämnar några ord till mig!