Satte bakom lås och bom

Eftersom jag blev ifrågasatt varför jag skrev om sjukhusbesöket offentligt, har jag nu satt det bakom lås och bom. Gudars skymning vad allt ska vara svart och vitt i bloggens värld! Frustrerande, irriterande och fruktansvärt idiotiskt! * *Miina sur och grinig igen* *
Dit for min öppenhet och vilja av att börja blogga igen.

8 thoughts on “Satte bakom lås och bom

 1. Förstår inte vad som är så farligt med det du skrivit allvarligt talat.. tråkigt att människor lägger sig i och förstör 🙁

  Kram på dig igen!

 2. Men herre gud,man blir ju helt matt!Att folk bara orkar bry sig liksom!?
  Det var väl ingen fara med det eller!?
  FÖRSTÅR att du blir sur,hade jag oxå blivit.
  Hoppas ändå att du bloggar nån gång i mellanåt iaf 🙂
  KRAM!!
  //Jessica

 3. Men va löjligt! Skriver man blogg så har man ju rätt att skriva vad man vill (med undantag om kränkning av andra människor o sånt förstås). Idén med en blogg är ju att den är offentlig. Men visst, det fungerar svart och vitt med det mesta 🙁 Kramar!!

 4. Jobbigt när sånt där händer.. Jag hoppas att du kommer igång med din blogg snart igen dock. Jag hittade dig av en slump, såg att du kommenterat i nån annan blogg där du kallade dig Miina, och jag trodde såklart att det var en kompis till mig som heter Miina.. Men det var det inte.
  Nåväl. Hoppas att ett par besök i min blogg (eller någon från min topp 15-lista) kan få upp humöret och få dig att sätta igång att skriva igen.
  //Hanna

Kommentera