Skriverier

Livstecken

Dags att börja leva igen…har jag tänkt! 😉

Jag börjar äntligen känna mig frisk. Visst, täppt i näsan och så vidare, det sitter kvar, men halsen är mycket bättre och än så länge *peppar peppar* har vi klarat oss från magsjukan. Det var bara min man som drabbades.

Gud så jag saknat er alla och tusen tack för era hälsningar!!

Jag har nyss kommit hem från sången och det känns som duetten med K börjar ligga där den ska. Och det är ju tur med tanke på att det snart är dags! 🙂 Däremot vet jag inte om jag hinner öva in en solosång, men det får vi se imorgon hur det går.

Vardagskockarna blev verkligen en hit! *glad* Recepten haglar in och det har kommit både nyingar och okända människor till listan. *kul*

Ni som bor på Åland, såg ni mig i tidningen igår? 😉 Jisses vilken stor plats vi fick! Hoppas innerligt att tjejerna är nöjda!
För er andra kan jag berätta att jag höll sminkkurs för kommunens tjejer åk 5-9 i söndags. Tidningen ringde och ville göra ett reportage och…ja…mitten av första sidan var täckt av just det reportaget och DESSUTOM en hel sida inne i tidningen! Snacka om gratis reklam! Visst, något firma namn fanns inte med och inte heller produktnamnen syntes, men har man sett mina flaskor så vet man vilken produktserie det handlar om. *ler* Det syntes tydligt.
Ja, det är bara att tacka och ta emot! Tjejerna var jätte fina och jag lyfter på hatten för bra reportage och fina bilder! Tack, Tidningen Åland!

Du kanske också gillar…

12 kommentarer

 1. Susanna säger:

  Jo jag såg dej i tidningen, det var bra reportage! Kram

 2. Jaså; här sitter man och skriver till en kändis nu då. ler
  Skönt att ni börjar bli lite bättre nu iag tycker jag. Det är verkligen på tiden!
  Kramis Laila

 3. Skönt att se att ni är tillbaka 🙂 Hoppas att ni får hålla er friska nu! Kram.

 4. Milla säger:

  oj, smink kurs, kan du köra en sån me mej sen när ni kommer hit nångång..;)skönt att höra att ni börjar vara på benen igen!Hoppas ni håller er friska nu!Kram

 5. Vad skönt att ni är bättre!
  Här är det fortfarande segdraget, för mig håller det på att bli bihåleinflammation, vill ha penicilin nu
  Ha en fortsatt bra vecka
  Kramisar / Kajsa

 6. Vad var det jag sa när du ringde och panikskrek i telefonen i höstas 😉
  Vad var det för fel på ”Klas-Göran” då????
  Sitter i skolan 😀 och lektionen börjar snart 😀 Men jag ligger lite efter pga av ”hostar-tills-jag -spyr-Majken” Känns hemskt att säga men jag är glad att det inte är jag som är hemma med henne idag :$

 7. Hej!

  Vad skönt att ni är tillbaka till verkligenheten igen. Det är såå tråkigt med sjukdomar 🙁

  Spännande med din sång, hoppas att det går bra när det väl är dags!

  kram Anna

 8. Åhh vad skoj med uppmärksammhet i tidningen..och ett så stort reportage o allt!!
  Funderar lite på vad Miinizen sysslar med nu när ni förhoppningsvis är friska…tror bestämt att du glömt att uppa Vardagskockarna lite va? Jag har sett en presentation för ett bra tag sedan..från nån på P som ännu inte blivit inlagd!…ler o blänger lite* Men du…alla förstår att du med 3 små barn inte har all tid i världen..så ta det lilla lugna tills lusten återvänder!!
  Kramar från Camilla…som nu drabbats av nån rackarns feber-hosta-baskilusk!

 9. Hej gumman! Kikar in och ser att ni också varit sjuka, här har vi nu klarat av en hel rad av sjukdomar, förkylningar, febertoppar, munblåsor och olika sorters hosta…nu verkar dock alla på väg åt rätt håll. Hoppas magsjukan ff håller sig borta från resten av er familj, magsjuka är verkligen INGET roligt! Läser så mycket om din sång, önskar jag fick höra dig sjunga någon gång, hade jag gärna velat!

  Kramar Anniz

 10. Åh så härligt att läsa! Skönt att du kvicknat till igen vännen!
  Kram

  Ps, saknar dig på msn!

 11. 🙂 Citat: ”[…] vi har klarat oss från magsjukan. Det var bara min man som drabbades.” Tillhör han inte familjen? asg Åh vad det kan bli kul med syftningsfel. Det gav i af mig ett litet smil på läppen. Skönt att höra att du är på väg att tillfriskna. Vardagskockarna blev ju en dundersucce. Det är nästan så man har svårt att hålla reda på recepten. Ska ta mig i kragen denna vecka och kopiera över det som är intressant och faller en i smaken. Blir det för mkt recept kan man inte hålla reda på allt. Verkliget kul idé och tack för att man får vara med! kram /Catja

 12. Åh vad skönt att höra att ni äntligen börjar må bättre Miina !
  Så himla spännande med sången oxå,
  härligt att duetten börjar sitta nu.Skulle så gärna villja höra er live 😉

  Sköt om dig och familjen.
  Kramar Jessica

Tack för att du lämnar några ord till mig!