Skriverier

Swapp!

Jag fick mitt paket idag och jag anar vem som skickat det, för det FINNS bara en som skulle lägga ner så mycket tid på att sy en så fantastisk gåva åt mig, åt MIG!!

Det här är min lilla ängel som jag döpt till Tossan!

Hon sitter på mitt piano och blickar ut över världen. Jag är kär i min Tossan!

Det närmar sig jul nu med stormsteg. Flickorna gick på jullov idag, så jag lär inte ha mycket tid vid datorn, men ni ska veta att ni finns i mina tankar även om jag inte hinner in och hälsa på er alla!

Vill även passa på att tacka för era fina julhälsningar, Nina, Gocka och Micke!


P.S. Tack Tessiz för att du tog dig tid att göra mitt namn och du..kör försiktigt! D.S.

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Åh vilken fin ängel!
  En sån skulle jag också vilja ha 🙁

  Tänk att ingen tar sig tid att göra en sån åt mig 😉

  Tack för dina underbara gåvor till mig…
  Puss på dig goding!

 2. Jag är inne här minst en gång varje dag och sen när jag ska skriva en kommentar då är det alltid något annat, oftast Ella 🙂 Hur som helst, ska du veta att jag läser och begrundar det du skriver.

  Hälsa flickorna från mig, önskar jag kunde vara där och distrahera dom lite inför julen så att mamma får lite ro 🙂 Det får bli en annan gång.

  KRAM

 3. Milla säger:

  vilkrn fin tossan..ja hade ju en katt som hette så en gång..;)

 4. Anna säger:

  Hej gumman! Tack än en gång för presenten, inte visste jag att du har sånt minne ;-)! Jag lovar att jag ska utnyttja den, det får bestämt bli nästa gång maken är hemma! Vilken fin ängel du fått, personen som sytt den är verkligen duktig önskar jag oxå kunde ha såna talanger – men jag är alldeles för otålig att sy.. kanske det kommer senare, hoppas kan man ju alltid göra :-)! Sköt om dej och krama töserna från mina busungar! Julen närmar sej med stormsteg! Vi har äntligen fått julklapparna köpta och igår sent lagade jag dessutom lite knäck, så nu får det bli jul :D! Ps. har du något tips var man skulle kunna sätta upp en blogg. Har kollat lite på nätet och hittat ett flertal. Vad använde du innan? Stor kram på er!

Tack för att du lämnar några ord till mig!