Skriverier

Strul med kommentarerna

Hej goa vänner!

Tyvärr strular mitt tema här, och det verkar inte finnas någon lösning för att få in kommentarerna igen, så jag jobbar på ett nytt tema som inte ska strula så.
För er som inte använder WP kan jag ju förklara att det här innebär att det snart kommer att se annorlunda ut här…igen… Jag tycker jätte mycket om det här temat, men eftersom det är så mycket strul som Gocka hela tiden får försöka fixa till, har jag lovat henne att använda ett tema som fungerar denna gång.

Jag ska precis börja med julkort och andra förberedelser, men jag försöker komma in ikväll för att skriva mer.

Tusen tack för alla hälsningar! Jag lovar att återgälda dem så fort jag fått ordning på temat!

*kramar*

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!