Skriverier

Nytt tema

Hösten har flyttat in i mig nu, därav det nya temat. Vad tycker ni som åskådare? Höst eller ros?

Flickorna sover som bäst och jag ska försöka hinna med en liten webbis runda innan de vaknar. Det känns lite instängt här med alla sjukdomar. 🙁 Jag får inget vettigt gjort och att lägga Moalie i vagnen för en promenad är ju helt uteslutet.

Håll tummarna för att mina prinsessor piggnar i på riktigt snart!

Måste även visa vår veckomatlista:

Som ni ser har vi en klar receptfavorit! Besök henne här!

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Pia säger:

  Hej! 🙂 hur mår du? allt bra? …vi fick hit(hemma hos benny) grisarna igår o idag 🙂 200 st per gång. o 400 ska komma nästa vecka 🙂 va fin höst bild du har 🙂 harkel…. jag o vill sii va du ha skriva!! 😉 men du behöver int ge ut lösenordt om du int vill 🙂 e bara nyfiken 😉 ha de bra o sköt o er, hälsa flickorna o nicklas! Kram

 2. Jag gillar höst-designen på din sida! mycket fin. hoppas flickorna blir friska snart! hälsa alla!

 3. Oj då..bäst jag försöker hitta på lite nya recept snart! Glad att du gillar mina recept!!

  Ps. Har totalt tappat bort ditt senaste lösenord…törs jag be om det igen!!

  Kramar från Camilla som berömmer din nya höstlayout masso…..sååå fint!!

 4. Lotta säger:

  Mmm, stackars tjejer ändå.. Dom har då otur med att plocka på sig flunssor så ofta.. Hoppas d blir bättre snart.. Tänker på er!

  Annars gillar jag din sida..kiva färger du har på den 🙂

 5. Milla säger:

  Fy sjutton va flickorna ha varit flunssiga den senaste tiden..jobbigt ANnars har ju verkligen hösten kommit med stormsteg nu, så ja föredarar din höstlayout=) den e såå fin!!Sköt om er å pussa flickorna från mej…Å hälsa Nicke!=)

Tack för att du lämnar några ord till mig!