Skriverier

Hälsat på en kompis

Idag har jag och Moalie varit och hälsat på Dennis och Erik.
Dennis föreslog att vi skulle gå ut och gå i det härliga vädret och det var verkligen skönt! Vi gick någon km och solen värmde så skönt. Tänk vad hösten kan vara fin när solen lyser!

Jag bjöd dem på middag, så jag borde nog plocka undan lite om jag ska kunna laga mat till dem. 😉

Förresten så går det bra med feng shuiandet. Vi håller på att städa ut fortfarande, men det tar sig! Dessutom ringde jag nyss och anmälde mig och Moalies gudmor till Boxercise nyss. Det går på söndagar, så det ska bli kul att få testa på. Vem vet, kanske jag lyckas få bort mitt dallar nu då! 😀

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Åh, det tror jag är roligt. Men jobbigt!

  Hoppas ni mår bra allihopa. Det gör vi.

  Elliot pratar som 17. Han säger mamma, pappa, titta, titt-u, sluta, lampa, strumpa och blomma. Inte rent, men så att det är samma ord varje gång och ord som är väldigt lika dom riktiga rena orden. Snurrigt?? Förstår du??

  6 tänder har han och står upp mot allt gör han. Går ibland när man håller i hans händer, men föredrar att krypa.

  Hur är det med Elliots nättvilling??

  Kramen

 2. säger:

  Hej gums!
  nej då, jag har klarat mig från magsjuka än så länge, igår däckade Patrik i den men jag har (peppar peppar) klarat mig än så länge…
  Ser att du ska börja boxercise – gud så kul det verkar vara, jag skulle också vilja gå med i nån form av träningsgrupp men det är ganska omöjligt för mig. patrik har ju eget företag och har plogjour VARENDA dag från 1 oktober till 1 maj… och vi bor ju i ”snöland” så jag vet ALDRIG när han kan vara hemma med barnen…

  Nå, jag får nöja mig med promenader och nån joggingrunda då och då!

  Många kramar… //Anna

 3. Jenny säger:

  Hej på dig! Länge sedan vi hördes. Jag har haft späckat schema sista veckorna och nästa vecka till men sen borde det bli lugnare. Jag jobbar ca 1 dag per vecka nu så dagarna bara flyger iväg. Kul att du kommit igång med feng shuiandet, jag har oxå försökt rensa lite i skåp och lådor. Vi skulle väl kunna träffas någon eftermiddag. Hoppas du fått inbjudan! Kramen

Tack för att du lämnar några ord till mig!