Hälsa och ohälsa, Skriverier

Covid smittar tydligen genetiskt

Jag har varit på kurs för första gången sedan september-21. Det var verkligen underbart att få hålla på med glas igen! Mina tre projekt i glasfusion, två smycken och en skål för ljus, ska nu brännas innan jag får dem, men som sista projekt hann jag göra en fredsduva i tiffany som jag fick med mig hem. Den har nu hittat sin plats i köksfönstret.

Mitt första alster i tiffany, krävde hjälp av min assistent och kursledaren. Tillsammans. Fred. Frihet.

Så till rubriken då. Ja, corona måste alltså smitta genetiskt, om man ser till vår erfarenhet! Mellersta dottern skickade nämligen meddelande igår från studieorten på andra sidan havet att hon testat svagt positivt på hemmatest. Sen berättade yngsta dottern att hon fått känningar av halsont och när vi gjorde hemmatest på henne, visade även det testet positivt. Och eftersom systrarna inte haft någon fysisk kontakt (inte ens pratat i telefonen med varandra) har jag kommit fram till att det helt enkelt måste vara så att det smittar genetiskt! Eller telepatiskt.

Dotterns test.

Maken och jag är symptomfria med negativt hemmatest, men stannar förstås hemma i 5 dygn, i enlighet med rekommendationerna. Så nu blir det intressant att se vem som däckar först av oss och i vilket grad. Sjukvården har inte varit jättepigga på att jag ska få smittan, så nu blir det upp till bevis att jag gjorde rätt som tjatade till mig vaccinet och att det hjälper till att göra skiten lindrig och hanterbar!

Så, nu in i bubblan och sedan ut på andra sidan. På ett eller annat sätt.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!