Kosmiska lagar

Samhörighetslagen – Kosmiska lagar

Dag 4 Samhörighetslagen

Dina celler har ett minne och detta minne talar om för dig när, var, hur och med vem du ska agera i livets skeenden.

Den här ”lagen” är SÅ mycket jag. För mig är det här en enormt vägledning i mitt liv.

En av mina närmsta vänner är en tjej som jag så tydligt känner att funnits i mina tidigare liv. Jag vet att hon funnits vid min sida gång på gång och att våra liv snurrar runt varandra. Vi får likadana kanaliseringar, nästan ordagrant, vi kompletterar varandra så att vi kan lyfta fram den andra när den behöver, vi är med om händelser som förklarar den andras upplevelser/känslor/händelser i livet. Om jag känner mig osäker kan jag ringa henne och hon lägger svaren i mina egna ord. Jag vet när jag ska ringa henne, när hon behöver mig.

Sen finns det människor som kommer och går i mitt liv, som kommer in för ett ögonblick i utkanten och sedan plötsligt dyker upp igen många år senare. Man märker att våra liv vävts samman under åren utan vår vetskap och det känns bara så oerhört rätt.

Jag önskar jag kunde sätta ord på den kärlek jag känner till just de där speciella människorna i mitt liv. De där som jag vet att är något extra, som är trådarna i min livsväv. Jag hoppas innerligt att ni vet vad ni betyder för mig, mina fina!

Dina celler har ett minne och detta minne talar om för dig när, var, hur och med vem du ska agera i livets skeenden.

Jag är tacksam för att Ni funnits/finns vid min sida i livets skeenden!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!