Julkalender 2010 - dag för dag

Dag 23 – Det här är jag bra på

Jag är en fantastisk lyssnare. Jag är bra på att ge råd åt andra. Det kanske inte alltid är vad du vill höra, men du kan vara säker på att jag alltid säger dig sanningen.

Jag är bra på att finnas där för andra. Behöver du mig, finns jag alltid där för dig. Det har funnits stunder när andra människor ställt sig frågande till varför jag ställt upp för någon som gjort mig illa. Men för mig är det en självklarhet. Kommer du till mig och ber mig om hjälp, då hjälper jag dig. Det betyder inte att jag förlåter dig för tidigare handlingar, det innebär inte att vi går vidare, det innebär bara att jag finns där för dig just där och just då. Det kommer dock inte att läka några sår mellan dig och mig.

Jag är bra på att beröra andra.

Jag är bra på att uttrycka mig i ord. Jag har alltid varit bra på att uttrycka mig i skrift och jag vinner lätt i muntliga diskussioner.

Jag är bra på att ta hand om min familj. Jag är en fantastisk mamma. Jag är oftast en bra fru och jag är en väldigt bra vän.

Jag är bra på att låtsas oxå. En inte allt för fin egenskap. Men ett väldigt effektivt redskap för att hinna resa sina skyddsmurar…

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Jo,folk undrar ofta varför jag också ställer upp och hjälper och fixar saker för någon som gjort en illa, men där är vi kanske lika, men man är väl konstig:) som du skriver,man glömmer inget,men ibland kan man lägga det som varit åt sidan,visst sen bubblar det upp ibland..ha en fin juldag!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!