Sångfågeln

Duett?

Igår var jag med om själsliga saker som gjorde att jag inte klarade av att sjunga idag. Jag sa att jag inte orkade sjunga det vi tänkte, så istället pratade vi mycket och sjöng några låtar bara från en höft, helt utan mer känsla eller eftertanke.

MEN!!! Minns ni konserten när jag uppträdde för första gången? Det var februari förra året. Det är en årlig konsert och vi ska göra den koserten i år igen, naturligtvis. Det är till den som min sångpedagog bad mig försöka sjunga slagdängan jag berättade om förra gången. Any way… Nu frågade hon om jag kunde tänka mig att sjunga duett! Visst, det lät ju kul! Hon berättade att det handlade om antingen Som stormen river öppet hav, eller The prayer (fast på svenska, den som Peter Jöback sjunger i sin julkonsert, eller Andrea Bocelli och Celine Dion på engelska) eller Rörs jag av kärleken som du kan lyssna på här(ett smakprov på orginalet). Min bön (The prayer) eller den här sista, är dem jag skulle kunna tänka mig att sjunga. Båda är fantastiskt vackra tycker jag! Min bön berör mig djupt, men för varje gång jag lyssnar på Rörs jag av kärleken tycker jag bättre och bättre om den.

Som ni redan vet vid det här laget har jag som sagt bara sjungit 1 år. När jag fick veta vem jag skulle sjunga duett med höll jag på att smälla av! Jag ska försöka sjunga med Kjell Brändström! Han har ju sjungit hur länge som helst, och med hur många som helst! Han har spelat in åtminstone 1 skiva och … ja…jag smäller av! :S Lilla jag…
Nå, jag ska försöka. Jag ska verkligen tänka igenom det, för om jag skulle lyckas skulle det vara fantastiskt, men frågan är OM jag lyckas! Usch, jag vet inte… Känner mig så liten på jorden just nu…liten och tafatt.
Vi får se vad jag gör. Jag ska sjunga igenom låtarna och sjunga dem med honom, så får vi se om det finns någon möjlighet att jag skulle kunna lyckas. Är bara så förvånad att hon valde mig av alla duktiga sångerskor! Jag kanske kan se det som en ära när den första ”chocken” lagt sig.

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Självklart ska DU sjunga!! Du är jätteduktig Miinisen..det vet du ju!
  Kramar från Camilla

  Ps. Våra kompisar vi besökte i helgen har en stuga på er lilla ö förresten..det heter nåt med Salt…hmm…glömt nu. Fruns släkt kommer visst från Åland tror jag.

 2. Åh, så skojigt för dig:)
  Kramis Laila

 3. Milla säger:

  Miina, klart du ska sjunga!!!Säker på att du klarar det!!=)

Tack för att du lämnar några ord till mig!